Choose your language

Service & Onderhoud

Wilt u zorgeloos genieten van uw modelspoorhobby, en geen zorgen maken over de levensduur en technische staat van uw rollend materiaal of uw modelspoorbaan?
Wij bieden u de oplossing!

Loc APK plan
Met deze service hoeft u zich geen zorgen te maken over de technische staat van uw kostbare locomotieven. In deze service blijven uw locs gegarandeerd vers en bent u niet meer te laat met het geven van onderhoud. De angst dat uw kostbare bezit als defecte loc eindigt in een vitrine wordt met deze service ineens een heel stuk kleiner.

Track Service Plan
Met deze service controleren wij uw technische kant van de modelspoorbaan. Hiermee sporen we mogelijke brandgevaarlijke- en storingsgevoelige problemen op. Na een inspectie adviseren wij u wat u kunt doen om de betrouwbaarheid en veiligheid te verbeteren. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw gehele systeem te laten updaten.
Loop geen risico, voorkom storingen, laat uw modelbaan controleren!

Omdat we deze services hebben opgestart om u te ontzorgen mag de service zelf geen zorgen opleveren. Omdat het geen contract of abonnement betreft zit u nergens aan vast, wij regelen alles voor u en u kunt ten allertijden opzeggen of wijzigen. We werken transparant en met duidelijke prijzen zonder onverwachte kosten waarvoor u geen akkoord heeft gegeven.


Kortom: veilig, transparant en ontzorgt genieten van uw hobby!

Klik op een van de bovenste twee opties om meer te lezen over deze service.