Choose your language

Domburg Train Support en Bentink Modelspoor bundelen hun krachten

De titel geeft het al weg, met grote trots mogen we aankondigen dat we een samenwerking zijn gestart met Bentink Modelspoor uit Apeldoorn.
Bentink Modelspoor staat hoog aangeschreven in de branche door hun mooie winkel, uitstekende service, vakkundigheid en klantvriendelijkheid.
Zo beschikken zij over een eigen technische dienst van hoog niveau, een mooi netwerk van (high-end) scenery specialisten en een ruim aanbod in H0.

Samen staan we sterker
Alleen win je de strijd niet, en dat realiseren wij ons heel goed. DTS heeft een sterke positie in de markt als het gaat om advies, ontwerp, support en installatie van de digitale techniek. Tevens hebben wij ons gespecialiseerd in de N-schaal 1:160.

Zoals algemeen bekend zetten wij ons al geruime tijd in voor een samenwerking met andere winkeliers en specialisten. Door een collectief te starten met betrouwbare partners groeit de expertise en staan we samen sterker om u als klant nog beter en gerichter te kunnen adviseren.

Door de samenwerking met Bentink Modelspoor kunnen wij ons specifiek gaan concentreren op deze schaal. Bentink Modelspoor heeft zijn specialisme op het gebied van de schaal H0, scenery, baanbouw en weathering van modellen en modelbanen.


Wat gaat dit voor onze klanten betekenen?

Winkel
Omdat Bentink Modelspoor geen schaal N voert in hun programma en dit juist onze specialiteit is, gaan wij in onze winkel ons volledig concentreren en specialiseren in schaal N.
Klanten die graag rails of rijdend materiaal in de schaal H0 geleverd wensen te krijgen, zullen wij in overleg met de klant doorverwijzen naar Bentink Modelspoor.
Andersom zal Bentink Modelspoor haar klanten met schaal N doorverwijzen naar ons.

Technische dienst
Door deze samenwerking kunnen zowel de technische afdelingen van beide bedrijven zich meer gaan concentreren op de schalen H0 en N.
Wij hebben door onze jarenlange ervaring een specialisme voor schaal N opgebouwd en bij Bentink Modelspoor geldt dat voor de schaal H0.
Omdat het niet efficiƫnt is voor de bedrijven om beiden hetzelfde werk te verrichten, hebben wij besloten de werkzaamheden van reparatie, onderhoud en digitalisering van rollend materieel te splitsen. Wij als DTS blijven schaal N doen en Bentink Modelspoor zal vanaf nu de werkzaamheden (waaronder het digitaliseren) voor schaal H0 uitvoeren.
Klanten die ombouw- en onderhoudswerk bij ons aanbieden in de schaal H0 zullen wij door verwijzen naar Bentink Modelspoor.

We kunnen ons ook voorstellen dat u liever heeft dat uw maatwerk opdrachten met betrekking tot ombouw door ons onder handen wordt genomen. Uiteraard zullen we geen maatwerk opdrachten weigeren!

U blijft welkom bij ons met uw H0 modelspoor!

De huidige opdrachtgevers van de schalen H0 zullen door ons actief benaderd gaan worden om in goed overleg lopende opdrachten door te verwijzen naar Bentink Modelspoor.
Uiteraard hanteren zowel DTS als Bentink Modelspoor dezelfde prijzen en verwerkingstijden.

Baanbouw
Bentink Modelspoor heeft een groot netwerk met betrouwbare specialisten op vele vlakken zoals constructie, ontwerp, (High-end) scenery en afwerking.
Vanaf heden zal DTS hen gaan versterken met onze installatieservice en digitale producten.

Met deze inzet hopen we de Nederlandse markt te kunnen versterken door een totaalpakket aan te kunnen bieden voor de bouw van uw modelspoorbaan.

Tot slot
Dankzij dit collectief kunnen we dan eindelijk zeggen dat DTS en Bentink Modelspoor samen een totaalleverancier zijn geworden in de markt. Van ontwerp tot de afwerking van uw modelspoorbaan en alles wat ertussen zit!

En kijk vooral eens op www.bentinkmodelspoor.nl voor meer informatie!