Choose your language

Domburg Train Support

Ook wel DTS genoemd, een dienstverlenende onderneming opgericht in 2015 door Martin Domburg. Toen hij een punt zette achter zijn motorsport carrière heeft hij zijn oude hobby weer opgepakt. Een snelle leercurve in het toen voor hem onbekende wereldje van digitale besturing bracht in 2015 een service die andere beginners kon begeleiden in de installatie en gebruik van het hybride Dinamo besturingssysteem, het gebruik van iTrain en zo nu en dan een locomotief digitaal om te bouwen. Al snel bleef het daar niet bij, in korte tijd is DTS uitgegroeid tot een serieus bedrijf met een goede naam, een mooie website die voorzien is van een goed gevulde webshop. Ook is Martin samen met zijn team van vrienden op alle welbekende beurzen te vinden met demonstraties, verkoop, advies en een mobiele ombouw- en testopstelling. Ook kunt u terecht voor workshops of een bezoekje aan onze modelspoorbaan.

Martin Domburg

Zo heet ik inderdaad, geboren in 1983 te Ermelo waar ik ook woonachtig met met mijn familie. In het dagelijks leven ben ik naast huisvader ook eigenaar van deze erg leuke onderneming.

De onderneming begon met vriendendiensten maar al snel bleek er een enorme vraag te zijn naar goed advies, en een ombouwservice voor de schaal N. We zijn nu inmiddels een paar jaar na de oprichting en ik zie een bedrijf staan die gedragen wordt door veel vaste klanten, vrienden en hobbyisten die hetzelfde doel voor ogen hebben. En dat doel is voor mij heel simpel: Ontzorgen van modelspoorders door hen transparant en eerlijk te bedienen op alle fronten. Ik bouw niet alleen om in schaal N, inmiddels hebben we de expertise en de middelen om ook in H0 en alle andere schalen om te bouwen. Bovendien is het blik niet meer beperkt op Dinamo maar ook richt ik mij op alle DCC systemen. En met een eigen lijn aan producten, ontworpen en gemaakt samen met mijn goede vriend Vincent Bogers is Domburg Train Support niet meer weg te denken uit de modelspoorwereld.

Wat kan Domburg Train Support voor u betekenen?

We specialiseren ons op modelspoor elektronica en de digitale besturingstechnieken. Maar we gaan verder dan alleen dat. DTS kan u voorzien vanaf het ontwerp tot een in bedrijf gestelde modelspoorbaan.

 Ontwerp van uw baanplan. Digitalisatie en onderhoud van uw modellen Dinamo Support point
 Ontwerp, bouw en montage van de constructie. Full support op locatie iTrain Support point
 Leveren, plaatsen en aansluiten van rails en wissels. Levering en advies van analoge- en digitale systemen Workshops voor beginners                                
 Advies, levering en montage van een digitaal besturingssysteem. Leveren van rijdend materieel zoals locs en treinstellen Transparant advies
 Uw complete modelspoorbaan aansluiten en inregelen. Plug & Play garantie bij uw digitale systeem Teamviewer support

Wat handige tips over DTS

Domburg Train Support is een dienstverlener wat inhoudt dat er geen fysieke winkel met voorraad is. Om kosten en ruimte te besparen hanteert DTS een minimale voorraad, hierdoor kan het zijn dat er een artikel niet voorradig is. U kunt aangeven welke artikelen gewenst zijn en ik zal u dan spoedig informeren over de levertijden.

  • Omdat er geen fysieke winkel is zijn de bezoeken aan het adres van DTS op afspraak.
  • U krijgt uw verzending met Tracking code en aangetekend aangeboden.
  • Probeer uw vragen te stellen via de DTS Portal. Dit werkt dan voor uzelf gemakkelijker om later uw kwestie terug te vinden.

Bedrijfsgegevens

Domburg Train Support
Martin Domburg
Zwaluwstraat 15
NL - 3853 CA Ermelo

KvK nummer 62847503
BTW nummer NL002140751B36
IBAN NL52RABO 0302303499

www.domburgtrainsupport.nl
info@domburgtrainsupport.nl