Choose your language

DTS Loyalty

DTS Loyalty is een spaar programma in ons kassa- en webshop systeem waarbij u automatisch gaat sparen voor korting op uw bestelling of gratis artikelen.
Daarnaast krijgen deelnemers aan ons Loyalty programma, naast de reguliere acties, exclusieve aanbiedingen voor extra punten en kortingen. Een voordeel die we alleen aan onze Loyalty deelnemers gaan geven.

Indien u mee wenst te doen aan DTS Loyalty activeer deze dan snel in uw account!

Hoe meld u zich aan voor DTS Loyalty?
U kunt zich aanmelden bij ons aan de kassa, in de werkplaats of op een van de beurzen. Maar u kunt het ook zelf doen in uw persoonlijke account van de webshop.

- U maakt een nieuw account aan, of logt in op uw bestaande account. U vind de inlog knop in de blauwe balk onderaan de webshop.
- In uw account klikt u in de linker menubalk op "Beloningen"
- Klik op "bewerken"
- Controleer uw gegevens en vul deze eventueel aan
- Geef ter controle uw wachtwoord op en klik op "opslaan"
- Gefeliciteerd, u doet nu mee met DTS Loyalty!

Heeft u reeds via email uzelf opgegeven voor DTS Loyalty, dan moet u de bovenstaande stappen alsnog uitvoeren om ook in de webshop uw Loyalty te activeren!

Zodra u uw loyalty heeft geactiveerd ontvangt u (kostenloos) een sms van ons met daarin de link naar uw persoonlijke spaaromgeving. Hier kunt u uw puntensaldo bekijken en zien voor welke producten u kunt sparen. Bewaar deze sms, of bookmark de pagina waar de link u naar toe stuurt. Ook kunt u uw persoonlijke pagina als snelkoppeling op uw startscherm plaatsen.

* Punten worden niet gegeven op producten met korting of actieproducten.