Choose your language

Digitale infodagen 2021

Wat leuk dat u deel wilt nemen aan de eerste editie van de Digitale Infodagen! Een nieuw concept waarmee we onze doelgroep de gelegenheid willen geven om direct bij de bron hun informatie te halen. Zonder tussenkomst van dealers en verenigingen hopen wij dat de consument een eerlijk beeld kunnen krijgen van de producten welke door u wordt vertegenwoordigd. Ook verwachten wij dat een direct contact met de persoon achter een digitaal product de klantenbinding zal versterken waardoor de "zwevende" starter beter een keuze kan maken met welk systeem zij gaan werken.

De datum voor 2021: 16 & 17 oktober
Locatie: Zalencentrum de Muzenhof
Openingstijden: beide dagen van 10 tot 16 uur
Toegangsprijs: Gratis
Parkeren: Gratis
Openbaar veroer is aanwezig

De kosten voor het huur van de zalen zal door DTS worden gedekt. Op de locatie is catering aanwezig in de vorm van een snackbar en een bar waar koffie, thee, licht alcoholische dranken en frisdranken geschonken worden.

We vragen u om kenbaar te maken dat u deelneemt aan deze dagen met uw bedrijf.
Aan de hand van de aanmeldingen kunnen wij kijken of doorgang van het evenement haalbaar is. We streven ernaar om voor alle deelnemers een roll-up banner met logo en bedrijfsuiting beschikbaar te stellen indien u hier niet zelf in bent voorzien.

Deelname Digitale Infodagen 2021